Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2016

Σε φιλικό προετοιμασίας ο  Πλατανιάς νίκησε με 4-2 τον Εργοτέλη στα Περιβόλια. Οι Χανιώτες μπορεί να μην έκαναν σπουδαίο παιχνίδι, αλλά ανεβάζοντας στροφές κατάφεραν και επικράτησαν του αντιπάλου τους.

Το σκορ άνοιξε ο Γιακουμάκης στο 44΄ύστερα από ωραία κομπίνα, η οποία ξεκίνησε λίγο έξω από την περιοχή από φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Μανούσος (51′), Αποστολόπουλος (57′) και ο Παπανικολάου στο 84΄.

Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μανουσάκης (87’) και Καϊμακαμούδης (90´).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μανεδρινός, Αποστολόπουλος, Μανούσος, Τσουράκης, Γιακουμάκης.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοκκαλάς, Βάντερσον Κάργας, Πριντέτα, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ντίνας, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ.

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74’ Βασιλειάδης), Καρράς, Τζανής (48’ Κολόκας), Δημήτρης, Τσουμάγκας, Μισέλ (62’ Βογιατζής), Ρουσάκης, Κοιλιάρας (62’ Πόι), Καλέ (79’ Λυδάκης), Λεάλ (79’ Μανουσάκης), Κατσικοκέρης (66’ Καϊμακαμούδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics