Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2016

Πάιζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ πήρε φιλική νίκη 3-1 επί της Ανόρθωσης στην Κύπρο. Σκόραραν Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος.



Καλύτερη η Ένωση που έδειξε διάθεση να κυριαρχήσει στο ματς, με το γρήγορο αυτογκόλ της Ανόρθωσης (2’) να βοηθά τους κιτρινόμαυρους να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. 

Αλμέιδα, Χριστοδουλόπουλος αλλά και Αραβίδης, έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο μισό, με τους δύο πρώτους να συνεργάζονται εξαιρετικά στο 1-3, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο τέρμα. 


Σχετικά καλή και στα μετόπισθεν η ΑΕΚ, χωρίς να πιεστεί πάντως ιδιαίτερα από τους Κύπριους, που ισοφάρισαν προσωρινά με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ντίντακ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics