Breaking News
19 Ιουνίου 2018

 Η Σενεγάλη πέτυχε την πρώτη νίκη Αφρικανικής ομάδας στην φετινή διοργάνωση απόλυτα δίκαια και με αρκετά καλή εικόνα με 2-1 απέναντι στους απογοητευτικούς Πολωνούς.

 

Στο 37ο λεπτό όμως ο Νιάνγκ έκλεψε μια ακόμη μπάλα, ξεκίνησε την προσπάθεια του απο αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Γκανά Γκέγε ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Τσιόνεκ και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι.

Στο 60ο λεπτό όμως έγινε το 0-2 σε μια απίστευτη φάση! Η Σενεγάλη έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς ήταν τραυματίας ο Νιάνγκ και εκτός γηπέδου. Οι Πολωνοί ήταν στην επίθεση! Οι Αφρικανοί απομάκρυναν. Ο Νιάνγκ πήρε το ΟΚ από τον διαιτητή για να επιστρέψει την ώρα που οι παίκτες του Άνταμ Ναβάλκα γύριζαν την μπάλα στον τερματοφύλακα. Ο Μπεντνάρεκ δεν τον είδε ποτέ. Ο Σέζνι δεν έβαλε τις φωνές και ο Νιάνγκ έκλεψε την μπάλα ανάμεσα από τους δύο για να κάνει σε κενή εστία το 2-0!

Από εκεί και πέρα επέστρεψε η απογοήτευση στην Πολωνία η οποία παρά τις αλλαγές του Ναβάλκα δεν απείλησε. Ο Αλιού Σισέ την ίδια ώρα γέμισε το κέντρο του με παίκτες για να προφυλάξει το 2-0 και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ σε μια φάση όπου ο Σέζνι σταμάτησε δις τους Αφρικανούς. Λίγο πριν το τέλος με στατική φάση ο Κριχόβιακ μείωσε για τους Πολωνούς στο τελικό 2-1 αλλά δεν άξιζαν κάτι περισσότερο από το ματς και δεν το πήραν. Έχασαν 2-1 με απογοητευτική εικόνα προβληματίζοντας έντονα!  

Ενδεκάδες :

Πολωνία (Ναβάλκα) : 4-2-3-1 : Σέζνι – Πίστσεκ (83’ Μπερεζίνσκι), Τσιόνεκ, Πάζνταν, Ρίμπους - Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι – Μπλαστσικόβσκι (46’ Μπεντνάρεκ), Μίλικ (73’ Κοβνάτσκι), Γκροζίτσκι - Λεβαντόβσκι    

Σενεγάλη (Σισέ) : 4-4-2 : Κ. Εντιαγέ - Γουαγκέ, Κουλιμπαλί, Σανέ, Σαμπαλί - Μανέ, Α. Εντιαγέ (87’ Κουγιατέ), Γκανά Γκέγε, Ισμαϊλά Σαρ – Ντιούφ (62’ Εντογέ), Νιάνγκ (75’ Κονατέ)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics