Breaking News
19 Απριλίου 2018

Σε… ρυθμούς μπαράζ κινούνται στον Ηρόδοτο και άπαντες είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση με την άνοδο στη Football League.

 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και το πρόγραμμα μόνο εύκολο δε θεωρείται για το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, που μετά την εντός έδρας πρεμιέρα, δίνει τρία συνεχόμενα ματς εκτός Κρήτης.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στο athlitiko.gr, χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση, αλλά πρόσθεσε πως το συγκρότημα του δε φοβάται και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στο στόχο του.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής είπε: «Νομίζω ότι έχουμε τη δυσκολότερη κλήρωση απ’ όλες τις ομάδες, καθώς υπάρχει η ιδιαιτερότητα των τριών εκτός έδρας αγώνων στη σειρά. Παρόλα αυτά, δε φοβόμαστε κανένα και είναι σίγουρο πως θα δώσουμε όλη την ψυχή μας και την ποιότητα μας για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου».

Πηγή: athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics