Breaking News
29 Απριλίου 2018

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ηρόδοτος τα μπαράζ ανόδου καθώς συνέτριψε με 3-0 στην Αλικαρνασσό τον Αστέρα Αμαλιάδας. 


Έτσι από την 1η αγωνιστική των μπαράζ βρίσκεται στην πρώτη θέση καθώς στο άλλο ματς Αήττητος Σπάτων και Εθνικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.
Χωρίς πολλές φάσεις και με κακό ρυθμό το πρώτο μέρος, στη Ν. Αλικαρνασσό. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν καλά οργανωμένες αμυντικά, χωρίς να αφήνουν χώρους, ενώ τα λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή, κυριάρχησαν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με το Φραγκουλάκη και τον Προβυδάκη, στο 6’ και στο 22’ αντίστοιχα. Για τους «βυσσινί», πέραν από ορισμένες μικροευκαιρίες, η καλύτερη στιγμή χάθηκε στο 30’, όταν ο Κασμερίδης σταμάτησε διαδοχικά το μακρινό σουτ του Μπουντόπουλου και στην επαναφορά, κέρδισε με αυτοθυσία, από κοντά και τον Κέρι. Στο 37’, ο Μελισσόπουλος, απάντησε για τον Ηρόδοτο, πιάνοντας αφύλακτος κεφαλιά, η οποία, όμως, ήταν άστοχη.
Δυνατά μπήκαν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, στο δεύτερο μέρος, με το Μπαρμπαρούση να αστοχεί ελάχιστα σε κεφαλιά, από στημένο του Κέρι (48’). Οι ισορροπίες άλλαξαν, στο 54’, όταν ο Ρόββας, αποβλήθηκε, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να βλέπει δεύτερη κίτρινη, για μαρκάρισμα στο Μελισσόπουλο. Το αριθμητικό πλεονέκτημα αξιοποίησαν στο έπακρο οι Κρητικοί, με τον Ετόφ να ανοίγει το σκορ, στο 63’, με κεφαλιά, με τον Τσάμη να κάνει λάθος εκτίμηση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics