Breaking News
04 Οκτωβρίου 2017

Θέση στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου του Μόντρεαλ παίρνουν σήμερα οι τρεις αθλήτριες που εκπροσωπούν την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης.


Η Αργυρώ Αφράτη, η οποία τελικά θα αγωνιστεί σε δύο από τα τέσσερα όργανα (άλμα και ασύμμετροι ζυγοί), η Ιωάννα Ξουλόγη, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έδαφος και δοκό ισορροπίας, καθώς και η Βάλια Πλυτά, που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλής αξίας στους ασύμμετρους ζυγούς, θα πάρουν μέρος στον 4ο προκριματικό όμιλο (23:00 ? 01:00 ώρα Ελλάδας).
Ο προκριματικός των γυναικών περιλαμβάνει συνολικά πέντε ομίλους και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:00 ώρα Ελλάδας), όταν και θα αναδειχθεί η οριστική κατάταξη των αθλητριών και οι οκτώ φιναλίστ κάθε οργάνου.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics