Breaking News
02 Ιουνίου 2017

Το Σάββατο ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον "τελικό" με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Προπόνηση με 11 για Σκίμπε το πρωί της Παρασκευής...

 

Σε ρυθμούς... Βοσνίας κινείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς την επόμενη Παρασκευή (9/6, 21:45) φιλοξενείται στη Ζένιτσα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η προετοιμασία της "γαλανόλευκης" ξεκινάει το Σάββατο (3/6), με προγραμματισμένη προπόνηση στις 17:00, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σήμερα το πρωί η προπόνηση έγινε με 11 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Καπίνο, Ρέτσο, Φορτούνη, Δώνη, Μανιάτη, Τζιόλη, Σταφυλίδη, Βέλλιο, Διαμαντάκο, Γιαννιώτα και Τοροσίδη, ενώ οι υπόλοιποι θα ενσωματωθούν αύριο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics