Breaking News
05 Ιουνίου 2017

Έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που θα φέρει αντιμέτωπους ποδοσφαιρικούς μύθους διοργανώνουν την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού.


Οι παίκτες που στελέχωσαν την εθνική Ελλάδας το 2004 στο Euro της Πορτογαλίας και αστέρια που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ αναμετρώνται σε ένα μοναδικό φιλικό αγώνα, σε ένα παραμύθι που ζωντανεύει στο Ηράκλειο. Η «2004 Legends Team» και η «Inter For Ever» θα δώσουν μια ιστορική ποδοσφαιρική παράσταση, βγαλμένη από πρωταθλητές.
Η Εθνική του 2004 θα αγωνιστεί με όλους τους ήρωες του EURO της Πορτογαλίας και στον πάγκο θα είναι ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ μαζί με το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη. Απέναντί τους θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές-θρύλοι της Ίντερ όπως οι Ζανέτι, Τόλντο, Μπέργκομι, Μπαρέζι, Ματεράτσι, Σάμουελ, Κίβου, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, 1 ευρώ για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους ενήλικες. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics