Breaking News
09 Ιουνίου 2017

Πανέτοιμη για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει με την Βοσνία (6η αγωνιστική, 8ος όμιλος) και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η Εθνική Ομάδα.


Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει απόψε στη Ζένιτσα (21:45, ΣΚΑΪ) τη βασικότερη, με βάση τη μέχρι τώρα βαθμολογική κατάταξη, αντίπαλό της στο δρόμο για τους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.
Με νίκη θα βρεθεί μία ανάσα από το όνειρο, με ισοπαλία θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της. Τυχόν ήττα από τους Βόσνιους θα μπλέξει πολύ τα πράγματα και το έργο για πρόκριση, έστω και μέσω των μπαράζ θα γίνει πολύ δύσκολο.
Το 1-1 με το Βέλγιο, που είναι το μεγάλο φαβορί για την απευθείας πρόκριση, μέσα στις Βρυξέλλες έφερε στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ακόμη μεγαλύτερη πίστη για την επίτευξη του στόχου, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό με την ψυχολογία στα ύψη και παρά τις απουσίες που υπάρχουν, διεθνείς και τεχνικό τιμ έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται να έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Οι Τζαβέλας, Σάμαρης και Ταχτσίδης δεν βρίσκονται στη διάθεσή του (τιμωρημένοι), ωστόσο, ο Γερμανός ομοσπονδιακός δε στέκεται εκεί και όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες κι όποιοι κληθούν να παίξουν είμαι βέβαιος πως θα κάνουν αυτό που πρέπει».
Με βάση τα πλάνα του Σκίμπε στην τελευταία προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης και στην άμυνα θα χρησιμοποιηθούν οι Τοροσίδης (δεξιά), Ρέτσος (αριστερά), Παπασταθόπουλος και Μανωλάς (δύο στόπερ).
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζιόλης, Μανιάτης, ενώ στην τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ, Κώστα Μήτρογλου, θα παίξουν οι Σταφυλίδης (αριστερά), Μάνταλος (δεξιά) και Φορτούνης (δεύτερος επιθετικός).

Το πρόβλημα που είχε ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν θα τον κρατήσει εκτός ενδεκάδας και ο άσος της Γιουβέντους θα είναι ο ηγέτης της Βοσνίας στη μεσαία γραμμή.
Να σημειωθεί ότι οι πρώτοι του κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας και οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα έχουν... δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο είναι η καλύτερη (συνολικά) διαφορά τερμάτων.
Το σημερινό πρόγραμμα του 8ου ομίλου (ώρα έναρξης 21:45):
Βοσνία-Ελλάδα
Εσθονία-Βέλγιο
Γιβραλτάρ-Κύπρος
Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες:
Βέλγιο 13 (22-2)
Ελλάδα 11 (10-3)
Βοσνία 10 (13-5)
Κύπρος 4 (3-8)
Εσθονία 4 (5-15)
Γιβραλτάρ 0 (2-22)
Η επόμενη αγωνιστική (31/08)
Κύπρος-Βοσνία
Ελλάδα-Εσθονία
Βέλγιο-Γιβραλτάρ

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics