Breaking News
04 Νοεμβρίου 2017

Αγωνία στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο 42΄ του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν κι αντικαταστάθηκε. Στην φάση αυτή ο Κομάν τον πάτησε με τις τάπες στο δεξί αστράγαλο, με αποτέλεσμα ο έμπειρος παίκτης να τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Όπως γίνεται αντιληπτό η εξέλιξη αυτή είναι άκρως ανησυχητική ενόψει του πρώτου αγώνα της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, την ερχόμενη Πέμπτη (9/11) στο Ζάγκρεμπ. Να υπενθυμιστεί ότι ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την FIFA, ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Βασίλης Τοροσίδης.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics