Breaking News
29 Αυγούστου 2019

Ο Τζον Φαν Σιπ επέλεξε για πρώτη φορά την αποστολή της εθνικής μας ομάδας ενόψει των παιχνιδιών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι σε Φινλανδίαεκτός έδρας (Πέμπτη 5/9) και Λιχτενστάιν εντός (Κυριακή 8/9).

 

Ο τεχνικός της ομάδας κάλεσε για πρώτη φορά τον Μάριο Βρουσάι που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στη Βίλεμ ΙΙ, καθώς και τον Βαγγέλη Παυλίδη που αγωνίζεται επίσης με τα χρώματα της ολλανδικής ομάδας αλλά ανήκει στη Μπόχουμ.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί και θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 2 Σεπτεμβρίου (18:00) και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics