Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
27 Φεβρουαρίου 2016

Επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ, ο ΟΦΗ ’94 εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Β’ ΕΠΣΗ, μετά την ευρεία νίκη του με 0-10 επί του Γοργολαϊνίου. Μάλιστα ο ΟΦΗ ’94 έγινε η πρώτη ομάδα φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου που επιτυγχάνει το στόχο της ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία.


Το παιχνίδι στο γήπεδο των Ασιτών δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο ΟΦΗ ’94 σημείωσε οκτώ γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη έκοψε ταχύτητα, παίζοντας μάλιστα για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε ο Κουκάκης κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.
Για τον ΟΦΗ ’94 τέσσερα γκολ σημείωσε ο Κουκάκης, από δύο οι Νοικοκυράκης, Λαγουδάκης και από ένα οι Αποστολάκης και Κουτεντάκης.

ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΙ: Καραγιωργάκης, Χαραλαμπάκης, Χαιρέτης, Μανουσάκης, Καλαφατάκης, Τσερεβελάκης, Μακράκης, Χριστοδουλάκης Χ., Χριστοδουλάκης Κ., Ελευθερίου, Κοτζαδάκης.

ΟΦΗ ’94: Πανταγάκης, Αποστολάκης, Κουρίνος, Πλουμής, Λαγουδάκης (46’ Μπλένταρ), Λαμπριανίδης (46’ Ζερβάκης), Μπελαδάκης, Σκουλάς, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (65’ Κουγιουμουτζής), Κουτεντάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics