Breaking News
05 Ιουνίου 2016

Την άνοδο στην Γ Εθνική πανηγυρίζει ο ΠΟΑ. Η ομάδα του Ατσαλένιου νίκησε στηνέδρα της με 2-0 τον ΟΦΙεράπετραςστην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και πήρε το εισιτήριο για την Γ Εθνική. Μάλιστα τερμάτισε στην πρώτη θέση καθώς το ΙΝΚΑ που επίσης ανέβηκε στην Γ Εθνική ηττήθηκε από τον Άρη Ρεθύμνου με 2-1.


Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ στο 63' με πέναλτι που κέρδισε ο Ρουμπάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο ΤριανταφύλουΠέντε λεπτά αργότερα ο Καρβελάς έκανε το 2-0 σφραγίζοντας την άνοδο του ΠΟΑ.
Ο ΟΦΙ που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42’ με τον Πηγιάκη τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Μίγγα  στο 65’ και του Β. Μίγγα  στο 89’.
Την αναμέτρηση «σφύριξε» ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο.
ΠΟΑ:Χατζημηνάς, ΚαρβελάςΡουμπάκης (85′ Ρωμανάκης), ΓιακουμάκηςΠετράκης,ΧατζηανδρέουΒρεττός Ν., ΠετράςΤριανταφύλλου (72′ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης,Παπαδομιχελάκης
ΟΦΙεράπετρας: Μανουσάκης, ΠηγιάκηςΦρουζάκηςΜίγγαςΤζελέπηςΣταχτιάρης,ΠετάσηςΧριστάκηςΞαγοράρηςΧρυσοφάκης (10′ Φιλιππάκης, 75′ Μπαριτάκης),Τοψιδέλης (70′ Β. Μίγγας)
Στο άλλο ματς της 6ης αγωνιστικής, στην Σοχώρα, Αρης Ρεθ. – ΙΝΚΑ 2-1.  11′ Μαργκίνι, 38΄Δασκαλάκης- 17′ Γωνιωτάκης.
Η τελικήβαθμολογία
1.ΠΟΑ 11
2. ΙΝΚΑ 10
3. Αρης Ρεθ.. 7
4. ΟΦΙ 5

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics