Breaking News
05 Ιουνίου 2016

Την χαρά του για την άνοδο του ΠΟΑ στην Γ ΕΘνική εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Καλέμπουμπας που δεν ξέχασε τον αείμνηστο Στράτο Γεωργιάδη:

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε αυτήν την διαδικασία. Μπορεί η ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου στον πρώτο γύρο να μας αποσυντόνισε γιατί ήταν απρόσμενη, όμως δείξαμε στην συνέχεια πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε την πρώτη θέση. Αυτήν την στιγμή όμως, θα πρέπει να έρθει στην σκέψη μας ο Στράτος Γεωργιάδης, φαντάζομαι αν ήταν κοντά μας θα ήταν πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως αν μας βλέπει από κάπου, θα νιώθει βαθιά ικανοποίηση. Αυτή η επιτυχία της ομάδας, ανήκει σε πολλούς παράγοντες και την χαρίζουμε στους φιλάθλους του Ατσαλένιου αλλά και τους φιλάθλους του Ηρακλείου γενικότερα που μας στήριξαν αλλά και στο προσφυγικό στοιχείο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν από τον φροντιστή, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο γι'αυτήν την επιτυχία της ομάδας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics