Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2017

Έχουν συσσωρευτεί πολλά τα προβλήματα στον Εργοτέλη και ο σύλλογος μοιάζει έτοιμος να…εκραγεί.

 


Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει την πρώτη της νίκη. Για την εικόνα της ομάδας έχουν τοποθετηθεί οι «Daltons», ενώ θέση πήραν τώρα και οι «Alternatives», οι οποίοι σημειώνουν ότι δεν είναι λύση η αποχή, αλλά τονίζουν ότι οι ευκαιρίες…λιγοστεύον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Κυριακής…
Φτάσαμε στην 8η αγωνιστική και η ομάδα μας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος.
Για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, η φράση που πρέπει να είναι στο μυαλό σας μέχρι τη Κυριακή είναι:
ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!
Με καλό ή κακό ποδόσφαιρο, με μεγάλο ή μικρό σκορ, με καλή ή κακή διαιτησία, με ατυχία ή με τύχη, με αυτογκόλ ή χωρίς αυτογκόλ, με την ίδια ή την άλλη ενδεκάδα, με το ένα ή το άλλο σύστημα.
Οι ευκαιρίες σας (μας) για βαθμολογική ανάκαμψη τελειώνουν σιγά-σιγά και η ευθύνη βαραίνει ακέραια το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αν σας αγχώνουν τα παραπάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Εμείς από τη πλευρά μας καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, με ότι ψυχικά αποθέματα του έχουν απομείνει, για να φτάσει στη νίκη.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics