Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/12, 17:00) με τον τοπικό Απόλλωνα ανακοίνωσε ο Τάκης Γκώνιας.

 

Ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε τους 18, που θα βρεθούν στη Θεσσαλία, μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (18/12), από την οποία απουσίαζε ο Μαζουλουξής, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Ο τεχνικός των Κρητικών και οι παίκτες του θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, δίχως και τους Μπουρσέλη, Λαμπάκη.

Η αποστολή του Εργοτέλη θα ταξιδέψει την Τρίτη (19/12) το πρωί στη Θεσσαλονική, όπου από εκεί θα μεταβεί οδικώς για τη Λάρισα, ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του με μεσημεριανή προπόνηση.

Η αποστολή: Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ, Κάιπερς, Ροβίθης, Σταματάκος Έφορντ, Μπούζας, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λυδάκης, Μανουσάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics