Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2017

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τα κορίτσια του Γ.Σ. Εργοτέλης να πετύχουν τέσσερα γκολ και να πάρουν μια μεγάλη νίκη στη Ρόδο επί του Τριάντων Ιάλυσου.

 

Τα κορίτσια της Γιάννας Δούκα ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα κάτι που δείχνει άλλωστε και το τελικό 4-0.

Οι κιτρινόμαυρες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν μόλις στο 9ο λεπτό μετά από δυνατό σουτ της Καραμαρίτη έξω από την περιοχή άνοιξαν το σκορ. Σε διάστημα έξι λεπτών, ο Εργοτέλης κατάφερε μα πετύχει άλλα τρία γκολ… Στο 34’ η Παχάκη απέφυγε τις αμυντικούς του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. και με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 36’ η ίδια έδωσε την «ασίστ» στη Δρακογιαννάκη η οποία από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 0-3. Στο 40’ και πάλι η Δρακογιαννάκη σκόραρε για να γίνει το τελικό 0-4.

Στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, τα πάντα είχαν κριθεί και η ομάδα μας πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» με το οποίο παραμένει στην κορυφή.
Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Ευθύμιος Ράδος): Ταγράπ, Κώτσου (60’ Κοτούζου), Ταμπακιανού, Γιαννίκου, Λυμπεροπούλου (46’ Κατσαρέα), Ebeja (65’ Μουστάκα), Παπαμιχαήλ, Κρητικού, Γρηγοριάδη (46’ λ.τ. Βασιλειάδου), Φιλιππάκου, Κουγιού.
Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννα Δούκα): Φραγκούλη, Χαριτάκη, Δρακογιαννάκη, Βελεγράκη, Πιτροπάκη, Αλτάνη (70’ Ψυχαράκη), Τζανάκη, Παχάκη, Ξέρα, Καραμαρίτη, Ξυλούρη.

Ικανοποιημένη η Γιάννα Δούκα

Το τελικό αποτέλεσμα σκόρπισε χαμόγελα στην κιτρινόμαυρη αποστολή με την προπονήτρια μας να δηλώνει «Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση τους αλλά και από το τελικό σκορ. Δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα και καταφέραμε να πάρουμε το ποθητό αποτέλεσμα με το οποίο και διατηρηθήκαμε στην κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Ρόδου για την άψογη φιλοξενία» επεσήμανε η Γιάννα Δούκα η οποία να σημειώσουμε είχε και μια ευχάριστη συνάντηση καθώς βρεθηκε με μια παλιά της συμπαίκτρια και νυν γυμνάστρια του Τριάντων Ιάλυσου την Μαρία Ιακωβίδου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics