Breaking News
04 Ιανουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Football League που βρίσκει την ομάδα μας να έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην ΑΕ Καραισκάκης.

 

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες μας γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ. Το πρώτο ξεκίνησε στις 10 και το δεύτερο στις 11:30 το πρωί. Ο Τάκης Γκώνιας είχε στην διάθεση του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, γεγονός που σκορπίζει ικανοποίηση καθώς τα προβλήματα μειώθηκαν στο ελάχιστο με τον Αγγελόπουλο να είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά.

Να σημειώσουμε ότι εκτός πλάνων από την Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι ο Σταματάκος ο οποίος στο ματς με τον Απόλλωνα στην Λάρισα είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα.

Η προετοιμασία της ομάδας ματς θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 10 το πρωί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics