Breaking News
06 Ιανουαρίου 2018

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς που έδωσε η Κ19 του Εργοτέλη για το 2018 απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Καλλιθέας.

 

Ένα ωραίο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους να είναι καλύτεροι να δημιουργούν ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Μάλιστα θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε και άτυχους καθώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σημάδεψαν το αντίπαλο δοκάρι.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 5’ όταν ο Λυδάκης κόντρα με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Ο ίδιος παίκτης στο 20’ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 38’ ο Κατσούρι από καλή θέση σούταρε η μπάλα κόντραρε και να κατέληξε κόρνερ. Η καλύτερη φάση σημειώθηκε δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωσε του πρώτου μέρους όταν ο Πλαϊτάκης με κεφαλία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη του παιχνιδιού η ομάδα μας κατάφερε στο 64’ να μπει μπροστά στο σκορ κάνοντας το 1-0 μετά από εύστοχο χτυπημα πέναλτι του Κατσούρι το οποίο κέρδισε ο Λυδάκης.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 77’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με ένα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χαραλαμπάκης. Πιο συγκεκριμένα αρχικά είχε δώσει φάουλ πάνω στην γραμμή ωστόσο μετά από υπόδειξη του βοηθού πήρε την αρχική του απόφαση πίσω δείχνοντας την λευκή βούλα με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται δηλώνοντας την δυσαρέσκια της για την απόφαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ευστοχα για την ομάδα της καλλιθέας ο Τζέμη.

Εργοτέλης: Σαβουϊδάκης, Λόυσι, Μαυροϊδής (84’ Σταυρακάκης), Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Τσακάνι, Σεραφειμίδης 84’ Κουτσογιαννάκης), Κεφαλούκος, Λυδάκης, Κατσούρι, Σαϊτάκης (77’ Μαυροματίδης)

Καλλιθέα: Κορναράκης, Μαργαρώνης, Νικούλης, Ντάριο, Οικονόμου, Τζέμη, Βασιλειάδης, Δελιβασίλης, Σταμάτης, Τουρούκης Α, Μάναρης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics