Breaking News
26 Ιανουαρίου 2018

Στο πλαίσιο σχεδιασμού του Ερασιτέχνη Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 – 24 Ιανουαρίου, Camp «δοκιμών» με επιλεγμένους ποδοσφαιριστές.

 

Συγκεκριμένα 20 παίκτες γεννηθείς του 2001 και 2002 από ομάδες κυρίως της Περιφέρειας του Ηρακλείου καθώς επίσης και από τον Αγ. Νικόλαο και το Ρέθυμνο βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Μιχάλης Επιτροπάκης σε συνεργασία με τους προπονητές του συλλόγου μας Αντώνη Φραγκάκη, Γιώργος Βλατά, Μιχάλη Ξημεράκη τους γυμναστές Μανόλη Μπελιμπασάκης Μανόλη Μπινιχάκης καθώς επίσης και τον προπονητή της Κ19 Βασίλη Πλεσίτη μέσα από ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα «τσέκαραν» τα νεαρά παιδιά.

Σύμφωνα με το «κιτρινόμαυρο» τεχνικό επιτελείο κάποια παιδία αξιολογήθηκαν πολύ θετικά και άμεσα θα απασχολήσουν τον Γ.Σ. Εργοτέλης, ενώ κάποια άλλα παιδιά θα είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Ανάλογο Camp δοκιμών με επιλεγμένους ποδοσφαιριστές ηλικίας 2003 -2004 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις ομάδες που ανήκουν τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στο camp τόσο για την συνεργασία τους όσο και για την άδεια που τους έδωσαν προκειμένου ν απουσιάζουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics