Breaking News
26 Ιανουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Σαββατιάτικη (27/1 – 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπάρτη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

 

Και σήμερα οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες ωστόσο οι παίκτες μας έβγαλαν το πρόγραμμα προπόνησης δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη διάθεση. Η ψυχολογία είναι αρκετά ανεβασμένη και όλοι είναι έτοιμοι  να δώσουν «μάχη» έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα τα οποία και θα δώσουν άλλο αέρα στην ομάδα μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Τάκης Γκώνιας όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έτσι και σ’αυτό δεν έχει ανακοινώσει 18άδα. Όλοι οι παίκτες έχουν κληθεί να συγκεντρωθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο το πρωί του Σαββάτου όπου θα γίνει προβολή βίντεο με ανάλυση από το τεχνικό τιμ και θ ακολουθήσει γεύμα. Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Παγκρήτιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics