Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2018

Στο Αιγίνιο σταμάτησε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων του Εργοτέλη.

Οι κιτρινόμαυροι μέσα σ ένα κακό αγωνιστικό χώρο αν και βρέθηκαν μέχρι το 68’ να κερδίζουν με δυο ωραία γκολ ηττήθηκαν τελικά από τον Αιγινιακό με σκορ 3-2.

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας όπου σημείωσε δυο τέρματα ενώ είχε ευκαιρίες για ν ανάβαση το σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας από το πρώτο λεπτό το ρυθμό τους ψάχνοντας με αξιώσεις να βρουν δύχτια. Μόλις στο 8' ο Σταματάκος από πλάγια αριστερά έδωσε στον Μπουρσέλη και εκείνος έκανε εύκολα το 0-1. Οι παίκτες μας συνέχισαν με ανάλογο τρόπο να ψάχνουν και το δεύτερο γκολ έχοντας ένα καλό σουτ με τον Ιατρούδη στο 12’ που κατάληξε άουτ και στο 15’ τετ α τετ του Νικολακάκη, με τον Τόλιο να αποκρούει. Στο 28' ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας όταν ο Μπουρσέλης βρήκε τον Κάιπερς εντός περιοχής και εκείνος χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού τους γεγονός που είχε ως αποτέλεσαν ο Εργοτέλης να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί ν’ αναπτύξει το παιχνίδι του και ένα σ ένα επτάλεπτο να γυρίσει το ματς. Αρχικά ο Αιγινιακός μείωσε στο 68’ ο Παπαδόπουλος. Το ματς έφερε στα ίσα στο 70’ ο Πέριτς και την ανατροπή την έκανε στο 75’ ο Τσολακίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (46’ Τσολακίδης), Πολύζος, Αντωνιάδης (57’ Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Μπιλάλι (62’ Κούστα).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:Λαδάς, Μπουρσέλης (57’ Ροβίθης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Ιατρούδης (83’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος (68’ Έφορντ), Μπούζας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics