Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, «Alternatives» για την ήττα  από τον Αιγινιακό.

 

Οι «Alternatives» στην καθιερωμένη, πλέον, τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν στη συμμετοχή του Ιατρούδη στη βασική ενδεκάδα, στο πρώτο γκολ του Μπουρσέλη και ζήτησαν άπαντες δίπλα στην ομάδα χωρίς… αστερίσκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ "ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ...ΟΠΑΔΙΚΑ.

...Γιατί δυστυχώς στο Ηράκλειο, ούτε βλέπουμε ούτε ακούμε όταν ο Εργοτέλης δε βρίσκεται στη πόλη.

Έτσι και αλλιώς όμως, ακόμα και όταν ακούμε, ακούμε άλλα από αυτά που βλέπουμε και βλέπουν ακόμα και οι αντίπαλοι μας.

Διαβάσαμε λοιπόν για ένα κανονικό ημίχρονο, το πρώτο, όπου ο Εργοτέλης (ως συνήθως) ήταν απόλυτος κυρίαρχος και πέτυχε δυο όμορφα γκολ, πήγε στα αποδυτήρια αφήνοντας τους φίλους των αντιπάλων να παραμιλάνε.

Διαβάσαμε και για ένα δεύτερο ημίχρονο, που η ομάδα δεν «κατέβηκε» και δέχθηκε 3 γκολ σε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο με πολλά ατομικά λάθη. Αυτά τα είδαμε τουλάχιστον.

Τη πίκρα μας για αυτό δε τη περιγράφουμε, γιατί δεν είναι και εύκολο. Ξέρουμε ότι την ίδια πίκρα νιώθουν και όλοι στην ομάδα. Δουλειά χρειάζεται από όλους, κυρίως από τον προπονητή, για να διορθωθούν τα σκαμπανεβάσματα. Μεγαλύτερο τσαμπουκά από τους παίκτες μας, για να καλύψουν την απειρία τους.

Δε μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε τη περηφάνια μας για την πρώτη εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα του «μικρού μας» Ιατρούδη και για το πρώτο φετινό γκολ του Μπουρσέλη, που δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι αυτή η πίκρα να γίνει πείσμα σε ΟΛΟΥΣ μέσα στην ΟΜΑΔΑ, να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να μη σταματήσουν να πιστεύουν ότι για αυτή την ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα.

Το ξέρουν όλοι, το βλέπουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δε χάνουν ευκαιρία να δείξουν την εμπάθεια τους προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

ΟΛΟΙ κοντά στην ΟΜΑΔΑ μας χωρίς αστερίσκους και κόμπλεξ. Μη γίνεστε ΙΧΘΕΙΣ!

Την Κυριακή με τα Τρίκαλα (3 μ.μ., ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ), επιστρέφουμε από κει που το αφήσαμε. Από το πρώτο ημίχρονο στο Αιγίνιο δηλαδή.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics