Breaking News
04 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Δευτεριάτικη (05/03 - 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Ο Τάκης Γκώνιας στην κιτρινόμαυρη αποστολή συμπεριέλαβε 19 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα στα Χανιά θα μεταβούν το απόγευμα της Κυριακής οι: Βογιατζής, Τσέλιος, Μπατζιος, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Σταματάκος, Ροβίθης, Νικολακάκης, Αγγελόπουλος, Κατσιμήτρος, Πάτας, Εφορντ, Χανιωτάκης, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Οικονόμου, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Καϊπερς

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Παναγιώτης Λαδάς και ο Βασίλης Μπούζας που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην μέση. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κυριάκου Μαζουλουξή ο οποίος έχει πάθει μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics