Breaking News
05 Μαρτίου 2018

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής του Κρητικού ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στη Football league καθώς επικράτησε στα Περιβόλια του Α.Ο.Χανιά Κισσαμικού με 3-0. Με τη νίκη αυτή οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από τη ζώνη της σωτηρίας.

 

Mε τη συμπλήρωση 30 δευτερολέπτων στο ματς, ο Εργοτέλης απέκτησε το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Έφορντ με σουτ μετά τη σέντρα του Ροβίθη. Σα να μην έφτανε αυτό κι ενώ εν τω μεταξύ η ομάδα του Γ. Πετράκη παρουσίασε μία επιθετική δραστηριότητα για να φτάσει όσο το δυνατόν το συντομότερο στο 1-1, στο 13ο λεπτό βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, με τον Εργοτέλη να σκοράρει για λογαριασμό του ο Κάιπερς μετά το γύρισμα της μπάλας από τον Έφορντ!

Το… τελειωτικό χτύπημα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 39' όταν σε αντεπίθεση του Εργοτέλη ο Έφορντ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Κολυτάς (ΕΠΣ Λασιθίου)
Βοηθοί: Δέτση (ΕΠΣ Αθηνών)-Χρηστάκος (ΕΠΣ Πειραιά)
4ος διαιτητής: Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Λεμονής (54'), Έφορντ (64'), Σταμόπουλος (71')

Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46' Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Σάλιακας (80' Βρεττός), Αποστολίδης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (55' Γκίνη).

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας (83' Οικονόμου), Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (70' Ιατρούδης), Ροβίθης (60' Σταματάκος), Έφορντ, Κάιπερς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics