Breaking News
18 Μαρτίου 2018

 

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασαν οι Νέοι Εργοτέλη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Πόρου.Οι κιτρινόμαυροι παρά τον δυνατό αέρα που φυσούσε στο γήπεδο ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον αέρα με το μέρος τους προηγήθηκαν στο 28΄ με πλασέ του Ανυφαντάκη.

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκαν τον υπέρ του αέρα, κυνήγησαν την ανατροπή και τα κατάφεραν. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι είχαν και ένα δοκάρι.

Βέβαια στο 60΄ο ποδοσφαιριστής του Πόρου Σταθόπουλος τραυματίστηκε (έσπασε την κλείδα του) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο 65΄ οι Νέοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια μετά απο πλασέ του Φαζάκη ωστόσο δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ’ νέου το προβάδισμα στο σκορ με ατομική προσπάθεια του Ταμπάκη.

Οι παίκτες της ομάδος μας συνέχισαν να πιέζουν και στο 70’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν το σουτ του Καλογεράκη σταμάτησε στο δοκάρι για να έρθει στο 86΄ ο Μπερνίκου και με με ατομική ενέργεια να κάνει το τελικό 2-2.

Νέοι Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Βενεράκης, Χαριτάκης, Θεοδωράκης, Μαυράκης, Χαλκιαδάκης (75΄ Μουντράκης), Καπουράνης, Καλογεράκης (89΄ Γραμματικάκης), Φαζάκης (84΄ Στεφανάκης), Αλεξάκης, Σταματάκης (77΄ Μπερνίκου)

Πόρος: Ζαφείρης, Κάλλας (80΄ Μοπυρτζάκης), Ρουμελιώτης, Αργυρούδης, Κλωνάρης, Σταθόπουλος (60΄ Αργυρός), Ανυφαντάκης, Ντραγκότι (75΄ Ρουμελιώτης Ι), Ζαφείρης Α, Ταμπάκης, Μάρκου (80΄ Μαγκουσάκης)

Φραγκάκης Αντώνης: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και στις απαιτήσεις του παιχνιδιού

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδος μας κόντρα στον Πόρο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Αντώνης Φραγκάκης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν θετικά στην δυσκολία και στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και κατάφεραν απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς στο παιχνίδι υπήρχε και μια κακή στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του Πόρου Σταθόπουλο ο οποίος έσπασε την κλείδα του. Τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics