Breaking News
18 Μαρτίου 2018

Με νίκη 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο διεύρυνε το σερί της η Δόξα Δράμας και κατέκτησε το 5ο τρίποντο στα έξι τελευταία ματς.

 

Αρκετά αργά ξεκίνησε την αντεπίθεσή της η Δόξα Δράμας που πέρασε από το Ηράκλειο με νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαρκόπουλου στο 55ο λεπτό. Η νίκη αυτή φέρνει πιο κοντά στην πρώτη τριάδα τους «μαυραετούς», αλλά η απόσταση παραμένει απαγορευτική για το όνειρο της ολικής ανατροπής.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης μετά τη νίκη του επί της Παναχαϊκής έψαχνε ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα τον έκανε να βγάλει από το μυαλό του το άγχος της σωτηρίας. Η εμφάνιση, όμως, της ομάδας του Ηρακλείου δεν άφησε πολλά περιθώρια για να πάρει βαθμούς και η Δόξα Δράμας που μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Μαρκόπουλο στο 55ο λεπτό.

Ο Εργοτέλης των κομβικών απουσιών «ξύπνησε» μετά το γκολ που δέχθηκε, έκανε φάσεις και κυριότερη από αυτές ήταν το δοκάρι που είχε στις καθυστερήσεις σε σουτ ο Σταματάκος. Σε αυτή τη φάση του 93ου λεπτού, οι άνθρωποι του Εργοτέλη ζήτησαν πέναλτι, αφού μετά το σουτ ο Σταματάκος είχε σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας.

Από τις εξέδρες ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες, με τους λιγοστούς φίλους του Εργοτέλη να φωνάζουν τόσο στην διοίκηση, όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 

Οι Δραμινοί από την άλλη πλευρά περιμένουν πλέον το πριμ 12.000 ευρώ που έταξε για κάθε νίκη ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπύρος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης (54’ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μπουτσάκης (80’ Κούρτι), Έφορντ (72’ Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Βαλλιάνος (31’ Πεταυράκης), Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (65’ Τζόκιτς), Βιτλής, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (85’ Σταματόπουλος), Κάσες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics