Breaking News
31 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει την Κυριακάτικης ( 1/4 -16:00) αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 

Ένα ματς κομβικό όπου άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του με τους παίκτες μας να είναι έτοιμοι να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτήσουν πάση θυσία τους βαθμούς τις νίκες με τους οποίους θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι κιτρινόμαυροι ακλούθησαν κανονικά και το σημερινό πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα με τον Τάκη Γκώνια ωστόσο να ετοιμάζει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση μετρώντας απουσίες. Συγκεκριμένα δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μπάτζιος και Βογιατζή καθώς επίσης και τους Ροβίθη και Λαμπάκη.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του. Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια 18άδα δεν έχει ανακοινωθεί. Όλο το ετοιμοπόλεμο έμψυχο δυναμικό της ομάδος μας θα συγκεντρωθεί την Κυριακή το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου έχει προγραμματιστεί γεύμα, προβολή βίντεο ενώ θα ανακοινωθεί και η 18άδα που θα μεταβεί στο γήπεδο για την σημαντική αναμέτρηση με τον Παναιλιάλειο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics