Breaking News
01 Απριλίου 2018

Η ομάδας μας φιλοξενεί στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League τον Παναιγιάλειο.

 

Ροή αγώνα:

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο στάδιο μεταξύ των δυο ομάδων

2' Πλασέ του Μπουρσέλη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Τσάπαλος για τους φιλοξενούμενους.

10' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, ασταθής απόκρουση από τον Τσάπαλο, και στην επαναφορά της μπάλας θα κερδίσει πέναλτι ο Εργοτέλης, μετά το "άτσαλο" μαρκάρισμα του γκολκίπερ του Παναιγιάλειου πάνω σε παίκτη του Εργοτέλη.

11' Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάϊπερς, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην εστία του.

23' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζαφειράκη, η μπάλα θα περάσει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.

33' Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Πολιανίδη να μπαίνει στη θέση του Ζαφειράκη για την ομάδα του Παναιγιάλειου

41' ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Σταματάκου στον Κάϊπερς, αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσάπαλου θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιάλειου, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι, παίρνοντας παράλληλα "ρεβάνς" μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι που πραγματοποίησε στο 11ο λεπτό. 1-0

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο ματς, με τον Παναιγιάλειο να πραγματοποιεί την δεύτερη αλλαγή του στο ματς, με τον Γκάναλς Πέπε να παίρνει τη θέση του Ρέλλα.

46' Ο Σταμάτης θα φέρει το ματς στα ίσα για τους φιλοξενούμενους, με πλασέ έξω από την περιοχή.

49' Εκτέλεση κόρνερ για τον Παναιγιάλειο, ο Βλάχος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών του Εργοτέλη, χάνοντας την ευκαιρία για την ομάδα του.

50' Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Έφορντ να μπαίνει στη θέση του Μανουσάκη.

54' Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Σταμόπουλος με κεφαλιά πάσα θα βρει τον ξεμαρκάριστο Κάϊπερς, με τον τελευταίο να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσάπαλου με προβολή.

57 ΓΚΟΛ! Καταπληκτική προσπάθεια του Έφορντ, ο οποίος ξεκίνησε από τη σέντρα, και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα, πραγματοποιώντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

59' ΓΚΟΛ! Ο Βέλγος, Ούγκο Κάϊπερς, σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, κάνοντας με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-1 για την ομάδα μας, δίνοντας "αέρα" δυο τερμάτων στον Εργοτέλη.

62' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Παναιγιάλειο, με τον Τιμούρ Ντέιβιντ να πείρνει τη θέση του Σκαρτσίλα.

65' ΓΚΟΛ! Ο Νίκος Σταματάκος θα ξεφύγει από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με πλασέ με το αριστερό πόδι θα στείλει τη μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσάπαλου.

66' Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Τάκη Γκώνια, με τον Ζάνι Κούρτι να παίρνει τη θέση του Γιάννη Μπουτσάκη.

69' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Έφορντ, με τον επιθετικό του Εργοτέλη να χάνει το τετ-α-τετ απέναντι στον Τσάπαλο, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Παναιγιάλειου.

79' Τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Αντώνης Μπουρσέλης βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και στο παιχνίδι πέρασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

81' Σουτ του Έφορντ υπό πίεση μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Τσάπαλου.

86' Ο Ζόσεφ Έφορντ με πλασέ μέσα από την περιοχή θα πραγματοποιήσει το 5-1 για τους "κιτρινόμαυρους", δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο ματς, με τους φιλάθλους του Εργοτέλη να φωνάζουν ρυθμικά: "Τάκης Γκώνιααααςςςςς οεοεοεοε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης (79' Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (66' Κούρτι), Κάϊπερς, Μανουσάκης (50' Έφορντ), Σταματάκος

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσαπαλος, Ρέλλας (46' Γκάναλς), Γραμματικάς, Βλάχος, Σκαρτσίλας (62' Ντέιβιντ), Γκούμας, Ζαφειράκης (33' Πολιανίδης), Γαβριλίδης, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Σταματής

Διαιτητής: Τσουκαλάς Χαράλαμπος (Αθηνών)

Βοηθοί: Φαρμάκης Κωνσταντίνος (Δυτ. Αττικής), Πασπάτης Αλέξης (Σάμου)

4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος (Χανίων)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics