Breaking News
04 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον εκτός έδρας αγώνα την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Σπάρτη.

 

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου με ένα απρόοπτο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μανουσάκη ο οποίος χτύπησε στο κουτεπιέ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Παράλληλα ο Τάκης Γκώνιας δεν μπορεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Λαδά. Ο εκ των τερματοφυλάκων της ομάδος μας σήμερα έκανε την τελευταία του προπόνηση και αύριο αναχωρεί από το Ηράκλειο για τον Έβρο όπου κλήθηκε θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τους 18 «εκλεκτούς» που θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα της Σπάρτης είναι οι : Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Καϊπερς, Εφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Εργοτέλη αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Σπάρτη ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics