Breaking News
12 Ιουνίου 2018

Προπονητής της Γουάντι Ντέγκλα με κάθε επισημότητα είναι ο Τάκης Γκώνιας, με τον αιγυπτιακό σύλλογο να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

 Την πρώτη του του προπονητική εμπειρία στο εξωτερικό θα βιώσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τάκης Γκώνιας, μιας και οι Γουάντι Ντέγκλα γνωστοποίησε πως ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, με σημαντικό δεδομένο στην μεταξύ τους συμφωνία το γεγονός πως κοινός παρονομαστής υπήρξε ο νυν ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι έχει και τις μετοχές της Γουάντι.

Ο αιγυπτιακός σύλλογος βρέθηκε στην 15η θέση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Προβολή εικόνας στο Twitter
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics