Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Εργοτελης νίκησε σε φιλικό που έγινε στο Παγκρήτιο τον ΠΟΑ με 2-1.

 

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν με 2-0, με γκολ του Ιατρούδη στο 11' ενώ στο 24' ο Kwateng κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και ευστόχησε για το 2-0. 
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Πατινιώτης μείωσε σε 2-1 για τον ΠΟΑ.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (Χανιωτάκης), Μανουσάκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πλαϊτάκης, Βογιατζής, Μπουρσέλης (46' Μπουτσάκης), Κατσούρι, Ιατρούδης (46' Σαϊτάκης), Σταθόπουλος (21' λ.τ. Αντωνίου, 61' Χαιντίνι), Kwateng (46' Κουτσογιαννάκης)
Αναπληρωματικοί: Χανιωτάκης, Μπουτσάκης, Αντωνίου, Σαϊτάκης, Κουτσογιαννάκης, Χαιντίνι, Θεοδωράκης

ΠΟΑ: Μανουσάκης (65' Pizani), Καρβελάς (82' Κεντριστάκης), Πατινιώτης, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς (77' Γιαλιτάκης), Κερμενίδης, Carlos, Ξυλούρης (65' Καμπόσος), Καραγκιοζίδης (72' Τιγκίρης), Φραγκιαδάκης, Stefanoni (82' Νάτος)
Αναπληρωματικοί: Pizani, Ρουμπάκης, Κεντριστάκης, Νάτος, Τιγκίρης, Καμπόσος, Γιαλιτάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics