Breaking News
18 Ιανουαρίου 2019

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Μανόλη Ροβίθη στην αποστολή, θα υποδεχθεί ο Εργοτέλης το Σάββατο τον Αήττητο Σπάτων.

 

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Αήττητου Σπατών (09/01 -15.00). Ο Νίκκι Παπαβασιλείου απέκλεισε από την αποστολή τον τιμωρημένο Μπρους ενώ πήρε για πρώτη φορά μαζί του τους Προβιδάκη - Γροντή ενώ μετά από καιρό επέστρεψε στην 18αδα ο Μανόλης Ροβίθης ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Η 18αδα του Εργοτέλη: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Προβιδάκης, Γροντής, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Casurri, Ροβίθης, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics