Breaking News
27 Ιανουαρίου 2019

Ήττα 3-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για τις Γυναίκες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, αλλά με πολλά παράπονα για τη διαιτησία κ. Πιγγίου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών.

 

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα περιορίζοντας αισθητά τις κινήσεις του Ατρομήτου, όμως στο 16’ σε μια εξαιρετικά αυστηρή απόφασή της η διαιτητής Πιγγίου υπέδειξε πέναλτι σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Τράγου, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Παρά την προσπάθεια των παικτριών του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, το γκολ έδωσε ψυχολογία στις γηπεδούχες και στο 50’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ μέσα από την περιοχή της Σύρμη. Το 3-0 έγινε στο 59’ με φάουλ της Βλασσοπούλου, ενώ στο 72’ η διαιτητής στέρησε την ευκαιρία στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να μειώσει το σκορ, όταν ακύρωσε γκολ της Κωτσάκι ως οφ σάιντ…

Ατρόμητος: Γιαννακούλη, Σύρμη, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη, Βλασσοπούλου, Γκισάια (58’ Ξυλαρδιστού), Κατούδη (69’ Παθιακάκη), Σάλκουνιτς (80’ Κλάδη), Τράγου (73’ Φυτίλη), Παπαθεοδώρου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Κωτσάκι, Τζανάκη, Φουκάκη, Πιτροπάκη (58’ Τζαφά), Ηλιάδη (51’ Δρακωνάκη), Παχάκη, Τσώνη, Ξέρα, Χαριτάκη (83’ Καμαρίτη), Ψυχαράκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics