Breaking News
31 Ιανουαρίου 2019

Στην άμυνά του επέλεξε να ενισχυθεί ο Εργοτέλης κατά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Οι Κρητικοί προχώρησαν σε μια σημαντική κίνηση αποκτώντας παίκτη από ομάδα της γαλλικής Ligue 1. Συγκεκριμένα πήραν ως δανεικό από τη Ρεμς τον 21χρονο Καμερουνέζο Πατρίκ Μπαχανάκ. Ο Μπαχανάκ έχει ύψος 1,85 και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του γαλλικού το περασμένο καλοκαίρι, δίχως όμως να πραγματοποιήσει εμφάνιση σε επίσημο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Patrick Bahanack. Ο 21χρονος (γεννηθείς 3/3/1997) κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την Stade Reims (Ligue 1 της Γαλλίας) έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καμαρουνέζος ποδοσφαιριστής με ύψος 1,85,  την αγωνιστική  σεζόν 2017-2018 αγωνίζονταν στη Rems ομάδα NATIONAL2  της Γαλλίας όπου είχε 24 συμμετοχές και συνολικά 2161 λεπτά συμμετοχής και τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε στην Stade Reims».

Παράλληλα, ο Μπαχανάκ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη: «Θα έλεγα ότι για μένα  ήταν ένα όνειρο ν’ αγωνιστώ  στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι όταν μου πρόσφεραν την ευκαιρία να έρθω, είπα αμέσως «ναι» χωρίς να κάνω δεύτερη σκέψη. Νιώθω πολύ όμορφα  από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ομάδα του Εργοτέλη. Οι προπονητές, το προσωπικό και οι παίκτες με καλοδέχτηκαν και μ’ έκανε να αισθάνομαι άνετα. Το περιβάλλον και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ζεστό. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα. Θέλω να ενταχτώ και να «δέσω» με την ομάδα το γρηγορότερο και όλοι μαζί να παλέψουμε για τον στόχο μας και να προχωρήσουμε όσο το δυνατών ψηλότερα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics