Breaking News
26 Μαρτίου 2019

Με επιβλητικό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Κορασίδων οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες επικράτησαν 7-1 της Βασίλισσας Νότου στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, για την πρώτη φάση του θεσμού.

 

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχες κέρδισαν πέναλτι, με την Κατερίνα Παπαδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και την Πλαθουράκη να αποκρούει. Λίγο αργότερα ξεκίνησε ο… χορός των γκολ, με την Βαξάνη στο 6’ να πετυχαίνει το 1-0, ενώ λίγο αργότερα στο 12’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενες με την Γ. Ασπραδάκη να σημειώνει το 1-1.

Οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 15’ με την Φανουράκη να κάνει το 2-1, ενώ στο 20’ η Κατερίνα Παπαδάκη πέτυχε το 3-1. Το 4-1 διαμορφώθηκε από την Σαριδάκη στο 27’. Η Βαξεβάνη ανέβασε το σκορ στο 5-1 στο 35’, ενώ με δυο προσωπικά της γκολ στο 49’ και το 54’ η Σαριδάκη σημείωσε το 6-1 και 7-1 αντίστοιχα, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Φραγκούλη, Λιοδάκη, Κόκουβα, Χαλαμπαλάκη (47’ Καπνιστού), Παπαδάκη Μαρ. (47’ Εργαζάκη), Φανουράκη, Βαξεβάνη, Λάρου Μελ., Παπαδάκη Κατ., Σαριδάκη, Ρέιγκ-Παπαδάκη (28’ Αλεξάκη).

Βασίλισσα Νότου: Πλαθουράκη, Μαργιετουσάκη (47’ Ασπραδάκη Μ.), Χατζάκη Αλ. (58’ Χατζάκη Δ.), Σούκουλη, Καρκέλη, Ζερβάκη (24’ Αλαμάνου), Τσαμπιωτάκη, Ασπραδάκη Γ., Παλιούδη, Βουρλάκη, Μέσι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics