Breaking News
13 Απριλίου 2019

Στην Κρήτη ταξίδεψε ο Ηρακλής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σήμερα (16:00), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους "κυανόλευκους".

 


Χαρακτήρα... τελικού αποκτούν τα εναπομείναντα παιχνίδια για τον Ηρακλή, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τον Εργοτέλη (16:00) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League.


Oι "κυανόλευκοι" παίζουν τα... ρέστα τους για την αγωνιστική τους επιβίωση, ξέροντας πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν, καθώς η ομάδα της Κρήτης κυνηγάει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 35 βαθμούς και η ανάγκη αναρρίχησης στον βαθμολογικό πίνακα κρίνεται επιτακτική, ενώ παράλληλα ο Εργοτέλης είναι στην τέταρτη με 43.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ορφανίδη, ενώ αντίθετα ο Πέτρος Κανακούδης επέστρεψε μετά από καιρό στην αποστολή
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics