Breaking News
28 Αυγούστου 2019

Συνεχίζεται στην Αίγυπτο το “χτίσιμο” του Εργοτέλη και έφτασε και η ώρα του πρώτου φιλικού εκεί.

 

Αντίπαλος η Wadi Degla, που ανήκει και αυτή στον Μάγκετ Σάμι και έχει ως προπονητή τον Τάκη Γκώνια και παίκτες τους Μπούζα και Γιακούμπου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Petrosport Stadium”, το οποίο βρίσκεται στο Κάιρο, και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Την Τρίτη έγινε η πρώτη προπόνηση επί Αιγυπτιακού εδάφους και πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Wadi Degla στην Sokhna. Το βασικό μενού περιελάμβανε “χτίσιμο” στην επίθεση και pressing.

Το Σάββατο (31/08) ο Εργοτέλης θ’ αναμετρηθεί με την Αιγυπτιακή SUEZ, ενώ το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 03/09 με αντίπαλο την DIBBA AL-HISN από τα Η.Α.Ε. Όσον αφορά τις ώρες έναρξης των δυο τελευταίων φιλικών παιχνιδιών θα οριστικοποιηθούν προσεχώς.
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics