Breaking News
28 Αυγούστου 2019

Με ήττα από τη Γουάντι Ντέγκλα με 2-1 ξεκίνησε ο Εργοτέλης τα φιλικά του στην Αιγυπτο.

 

Το παιχνίδι διεξήχθη σε τρία 45λεπτα με τους προπονητές και των δύο ομάδων, Νικόδημο Παπαβασιλείου και Τάκη Γκώνια να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δύο ξεχωριστές ενδεκάδες δίνοντας χρόνο συμμετοχής για 70 περίπου λεπτά. Ήταν ένα δυνατό τεστ με αρκετή ένταση και φάσεις, τόσο στη μία όσο και στην άλλη εστία του γηπέδου με τον Εργοτέλη να ανοίγει το σκορ στο 14 λεπτό μετά από μια οργανωμένη φάση που ξεκίνησε από σέντρα του Πέϊου στον Γροντή και κάθετη μπαλιά του τελευταίου, στον Ροβίθη που τελείωσε τη φάση πετυχαίνοντας το γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια μετά από κεφάλια του αρχηγού της ομάδας Χοσσαμ Αραφάτ. Στο 38ο λεπτό η Wadi Degla μετά από χέρι του Bote ο διαιτητής της έδειξε την άσπρη βούλα με τον Μοχάμεντ Χελαλ να εκτελεί εύστοχα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Αιγύπτου. Καλές φάσεις για την ομάδα μας ήταν στο 15' καθώς μετά από σέντρα του Ροβίθη, ο Μπουτσάκης κατέβασε τη μπάλα αλλά το σουτ του κατέληξε λίγα μέτρα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 29' ο Ροβίθης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γροντή ο οποίος με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 48' ο Μπουτσάκης από δεξιά έβγαλε μια μπαλιά στον Ροβίθη ο οποίος για λίγα εκατοστά, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Στο 93' ο Κατσουρι έβγαλε μια σέντρα με τον ιατρουδη από το δεύτερο δοκάρι να στέλνει τη μπάλα λίγα μέτρα άουτ. Ο Kwateng πραγματοποίησε μια ωραία ενέργεια από τα αριστερά, στο 107' πάσαρε στον Μπουρσέλη, το δυνατό σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ. Λίγα λεπτά μετά υπήρξε σύγχυση στα καρέ Της Wadi Degla με τον Μπουρσέλη να έχει διπλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν εν τέλει τη μπάλα. Εργοτέλης (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (Kατσιμήτρος 75'), Dominik (Οικονόμου 75'), Πέϊος (Μπάτζιος 75'), Bote (Βουτσάς 75'), Κοιλιάρας (Προβυδάκης 75'), Bruce (Κατσούρι 75'), Γροντής (Μπουρσέλης 75'), Μπουτσάκης (Σταθόπουλος 75', Μπούσης 120'), Ροβίθης (Ιατρούδης 75') , Barata (Kwateng 75'), Efford (Μανουσάκης 75')

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics