Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2019

Άλλη μια αγωνιστική χρόνια ξεκινά για τις γυναικείες ομάδες μας, με την παρουσία τους στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις δυο ομάδες να αποτελούνται στο 80% από αθλήτριες τις Ακαδημίας μας.

 

Η ακαδημία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ τα τελευταία χρόνια πρωτοπορεί και έχει δημιουργήσει αμιγώς ποδοσφαιρικά τμήματα με αθλήτριες από 7 έως 13 ετών. Οι στόχοι μας πάντα οι ίδιοι . Δημιουργούμε αθλήτριες πάνω στις αρχές που πρεσβεύει το σωματείο μας .

Ήθος, αθλητικός πολιτισμός , ευ αγωνίζεσθαι. Γιατί ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ... Αγωνιστικοί στόχοι πάντα οι ίδιοι. ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι όταν λέμε γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κρήτη το σημείο αναφοράς είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την τεράστια βοήθεια που μας προσφέρει , τον πρόεδρο Γιώργο Στειακάκη που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μας δημιουργούνται, τον πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο που η αγάπη του για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δεν περιορίζεται μόνο στο αντρικό τμήμα και είναι από τους σημαντικότερους οικονομικούς αρωγούς στις ομάδες μας και την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ που μας ενισχύει με αθλητικό υλικό κάθε χρόνο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φιλάθλους μας που και πέρσι έκαναν το Μαρτινέγκο να θυμίζει ιστορικές εποχές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics