Breaking News
05 Οκτωβρίου 2019

Με προπονήσεις θα πορευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Εργοτέλης, αφού η επίσημη ενημέρωση της ομάδας δεν κάνει λόγο για φιλικό.

 

  Eπιμέλεια: Κώστας Παπαδόπουλος
Το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι ο Γιάννης Ταουσιάνης με τους ποδοσφαιριστές θα μείνουν στις προπονήσεις μιας και δεν έχει κλείσει κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Η διακοπή αναμφίβολα ευνοεί τον Εργοτέλη που δεν ξεκίνησε καλά, έχοντας παράλληλα και τραυματίες και σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός βλέποντας τον Κοιλιάρα και τον Κόατενγκ να γυρίζουν θα είναι πλήρης και έτοιμος για το ντέρμπι με τον Πλατανιά, εκτός και αν γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα απουσιάζουν οι διεθνής.

Πάντως το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει πρωινές προπονήσεις στον Εργοτέλη που θέλει να διορθώσει τα αρκετά λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα.
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics