Breaking News
29 Οκτωβρίου 2019

Οι φίλαθλοι του Πλατανιά και εκείνοι του Εργοτέλη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι της Δευτέρας στο Παγκρήτιο, χωρίς αντεγκλήσεις, ενώ στο τέλος του αγώνα βγήκαν μαζί φωτογραφίες. Το ίδιο έχει συμβεί κι άλλες φορές σε ανάλογα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Ουσιαστικά, η καλή σχέση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων αρχίζει από την εποχή που ο Πλατανιάς καταφέρνει και πραγματοποιεί την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το 2011, καταφέρνοντας να κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, όταν φίλαθλοι του Εργοτέλη βρίσκονται στο Μάλεμε και υποστηρίζουν την προσπάθεια του στα πλέι οφ!

Από τότε, οι φίλαθλοι του Εργοτέλη έχουν επισκεφτεί πάρα πολλές φορές τα Χανιά παρακολουθώντας από την πλευρά τους χωρίς κανένα πρόβλημα την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Γενικότερα σε επίπεδο Κρήτης δεν καταγράφεται κανένα πρόβλημα μεταξύ φιλάθλων, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα τέτοιο επίπεδο όπως ένας αγώνας για τη Σούπερ Λιγκ 2.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics