Breaking News
11 Νοεμβρίου 2019

Συγκλονιστική εξέλιξη στο Ηράκλειο και νίκη του Εργοτέλη με 2-1 στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα τέσσερα που έδειξε ο Γιουματζίδης.

Ο ρέφερι από την Πέλλα κράτησε παραπάνω λεπτά για τραυματισμούς παικτών της Κέρκυρας. Μία Κέρκυρα η οποία είχε ισοφαρίσει στο 89' σε 1-1, το 1-0 με το οποίο είχε προηγηθεί η κρητική ομάδα με τον Κουατένγκ στο 64', με γκολ του Βουκελάτου. Τελικά στο 90+6' ο Ροβίθης με γυριστή κεφαλιά το 2-1 για την ομάδα του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπατζιος, Γροντής (Μπουτσάκης 75') Spiriak, Bruce, Τσέλιος, Kwateng, Μανουσάκης (Ροβίθης 58') Efford (Barata 61')

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77' Κ. Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γεωργακόπουλος (86' Λεπενιώτης), Παυλής, Μίσκου 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics