Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2023

Ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο αξεπέραστος στις επιτυχίες του και παγκοσμίως καταξιωμένος Καλλίνικος Κρεάνγκα, έλαβε απόψε (21/12) μία ακόμα τιμητική διάκριση.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής αθλητικών βραβείων στους κορυφαίους του 2023, την καθιερωμένη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για 70η χρονιά, ο διοργανωτής Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τον βράβευσε για την ανεκτίμητη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά μάλιστα, η αφορμή δεν ήταν μία μεγάλη επιτυχία του, αλλά δύο γεγονότα, που σχετίζονται με την έντονη επιθυμία του να συνεχίσει την αγωνιστική δράση και παράλληλα να τελειώσει το Πανεπιστήμιο. Σε ηλικία 51 ετών επέστρεψε, μετά από 28 χρόνια, στην Α1 κατηγορία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για ν’ αγωνιστεί στον Άρη Νικαίας κι επιπλέον το 2021 βρήκε το κίνητρο να γυρίσει στα θρανία και τελικά φέτος να πάρει το πτυχίο του στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Δέχτηκε έτσι, και γι’ αυτούς τους λόγους, μία ακόμα κίνηση θαυμασμού και αναγνώρισης και στο πρόσωπό του τιμήθηκαν παράλληλα η ελληνική ομοσπονδία και ολόκληρο το άθλημα.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη συνοδευόμενη από την κόρη της, την αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας γυναικών Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Παρών και ο Θωμάς Κουσιορής από τον Όμιλο KOUSGroup, χορηγό της ΕΦΟΕπΑ, ενώ κοντά στον Κρεάνγκα ήταν και ο Νεκτάριος Σταύρου, υπεύθυνος καθηγητής για το μάθημα της ψυχολογίας στα ΤΕΦΑΑ, που, εκτός από τη δουλειά στο μαθημά του, βοήθησε τον πρωταθλητή μας σε πολλά επίπεδα.

Αμέσως μετά την απονομή ο θρυλικός πινγκπονίστας είπε δύο λόγια στη σκηνή κι αφού ευχαρίστησε τους αθλητικούς συντάκτες για την τιμή και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όσους Έλληνες κυνηγούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έκανε μία αποκάλυψη για τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη: «Είναι ιδιαίτερη η σημερινή βραδιά για μένα διότι είμαι στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης μαζί με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, τον άνθρωπο που ήταν ο εμπνευστής μου για ν’ ακολουθήσω τη μεγάλη καριέρα στο δικό μου άθλημα».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 21/12/2023

 

 

 

Μία ακόμη εκτός έδρας νίκη για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics