Breaking News
10 Ιουλίου 2016

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αντώνη Αποστολάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στους Νέους Εργοτέλη.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Αντώνης Αποστολάκης δήλωσε:

«Επιστρέφω στην οικογένεια μου, τον Εργοτέλη, μετά λίγους μήνες αποχής. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω το Σύλλογο ξανά από το πόστο των υποδομών, ως προπονητής των Νέων Εργοτέλη. Ξεκινάμε το «χτίσιμο» από την αρχή, δίνοντας μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομών που είναι ο πυλώνας της «κυψέλης» του Μαρτινέγκο, κάτι που αποτελεί βασικό μέλημα του Προέδρου ο οποίος φιλοδοξεί κι οραματίζεται να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League. Αναλαμβάνω τα καθήκοντα μου με πολύ μεγάλη χαρά. Με γνώμονα τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την αθλητική βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Συλλόγου, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να συνεχιστεί η παράδοση του Εργοτέλη στα τμήματα υποδομής. Απώτερος στόχος μας είναι να στελεχώνεται η πρώτη ομάδα κυρίως με δικά μας παιδιά, τα παιδιά του Μαρτινέγκο, τα παιδιά του Εργοτέλη!».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics