Breaking News
11 Ιουλίου 2016

Σε συνέχεια της ευρύτερης προσπάθειας της διοίκησης του ΓΣ Εργοτέλης να στελεχωθεί ο Συλλόγος με άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό και στελέχη σε όλους τους τομείς, ενεργοποιείται εκ νέου η συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που επί σειρά ετών υπηρετεί με επιτυχία την ομάδα.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο, Γιώργο Βρέντζο, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι το ιατρικό επιτελείο της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας θα αποτελείται από τον επικεφαλής χειρούργο-ορθοπεδικό Σήφη Χριστοφοράκη με συνεργάτη τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον φυσικοθεραπευτή Απόστολο Φυργάδη με βοηθό τον φυσικοθεραπευτή-μασέρ Δημήτρη Δαριβιανάκη, ενώ χρέη φροντιστή αναλαμβάνει ο Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics