Breaking News
07 Αυγούστου 2016

O Εργοτέλης, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, επικράτησε 6-0 της Αναγέννησης στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννιτσών.Η Κρητική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και γενικά τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. 

Ο Κατσικοκέρης στο 15’ και στο 16’ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα μας, ενώ το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 30’ από αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, αν και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την αρχική 11άδα, ο Εργοτέλης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ. Ο Μανουσάκης πέτυχε τα δύο επόμενα γκολ της ομάδας μας στο 61’ και στο 65’, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Καραλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς έγινε παρουσία και του προέδρου του Εργοτέλη, Γιώργου Βρέντζου και του Γραμματέα, Νίκου Γεωργιλαδάκη. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σαβουϊδάκης, Ζουμπουλάκης, Σηφάκης, Τζανής, Πολυχρονάκης, Μισέλ, Βογιατζής (30' Στρατάκης), Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Λεάλ, Κατσικοκέρης (30' Καϊμακαμούδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βασιλειάδης (υπό δοκιμή), Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Στρατάκης (60’ Τσακάνι), Ρουσάκης, Καραλής, Κοιλιάρας, Χρηστάκης, Καϊμακαμούδης (60’ Μανουσάκης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics