Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Φιλικό παιχνίδι με τον Εορδαικό θα δώσει την Τετάρτη (9/8) στις 6μμ ο Εργοτέλης, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στο Καιμακτσαλάν. Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό για τον Εργοτέλη, μετά απο τη νίκη με 6-0 επί της Αναγέννησης Γιανιτσών, ομάδα που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΠέλλας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:  «Συνεχίστηκε σήμερα για 9η μέρα η προετοιμασία της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν.

Το πρωινό πρόγραμμα, διάρκειας 65 λεπτών, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με στόχο τη βελτίωση της δύναμης και της αερόβιας ικανότητας.

Το απόγευμα η προπόνηση είχε διάρκεια 80 λεπτών και αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής συναρμογής και ομαδικής επιθετικής τακτικής. Κανονικά συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα ο Εργοτέλης θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαϊδα. Η αναμέτρηση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18:00».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics