Breaking News
20 Αυγούστου 2016

Ο Εργοτέλης κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά των Αρχανών επικρατώντας στον τελικό του ΟΦΗ με 3-1 στα πέναλτι καθώς η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί στο 27’ .
Το πέναλτι κέρδισε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Ράντι. Ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 41’με γκολ του Κατσικοκέρη μετά από εκτέλεση φαουλ του Λεάλ και λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών του ΟΦΗ.
Η πρωτη θέση κρίθηκε στα πέναλτι με τον Εργοτέλη να ευστοχεί και στα τρία(τόσα εκτελέστηκαν), με Λεάλ, Μισέλ και Κατσικοκέρη ενω για τον ΟΦΗ ο Μιλοσάβλιεφ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο στο πρώτο πέναλτι .Το δεύτερο εκτέλεσε εύστοχα ο Μασάδο.

Τερματοφύλακας ο Δερμιτζάκης . Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κομεσίδης και στο αριστερό ο Κοιλιάρας.
Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Οστοϊτς και Κώτσιος.
Οι δύο αμυντικοί μέσοι οι Μασάδο και Νάστος. Σε ελεύθερο ρόλο ο Χαντί. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Ράντι. Στο αριστερό ο Μιλοσάβλιεφ και σέντερ φορ ο Ογκμποε.
Ο Εργοτέλης παρατάχθηκε με σύστημα με 4-3-2-1
Με γκολκίπερ τον Στεφανάκο . Δεξι μπακ ο Γενιτσαρίδης , αριστερό μπακ ο Τσουμάγκας. Οι δύο στόπερ ηταν οι Τζανή και Καντούτσης. Αμυντικά χαφ οι Ρουσάκης και Μισέλ.
Σε ελεύθερο ρόλο ο Λεάλ, στα πλάγια και δεξιά μπροστά Μπερουασβίλι. Αριστερά ο Καλέ και σε ρόλο σέντερ φορ ο Κατσικοκέρης.
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Γ. Κοιλιάρας, Οστοϊτς, Κώτσιος, Νάστος, Μασάδο, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ, Όγμποε
Εργοτέλης: Στεφανάκος, Γενιτσαρίδης, Τσουμάγκας, Καντούτσης, Τζανής, Ρουσάκης, Μισέλ, Μπερουσαβίλι, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Καλέ.

Τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά

ΟΦΗ-Γιούχτας 1-0: Ο ΟΦΗ με γκολ του Μάνου στο 27’ πήρε την νίκη με 1-0 επί του Γιούχτα στο ματς 45λεπτης διάρκειας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του «Μαρκομιχελάκειου» Τουρνουά των Αρχανών.
Γιούχτας: Μυλωνάκης, Κασωτάκης, Παχάκης, Σελινιωτάκης, Λουμπάκης, Ρωμανάκης, Κουτσάκης, Καστελιανάκης, Πρικάκης, Νικηφόρος ,Μπέρκης
ΟΦΗ: Δαύκος,Κιάσσος Βαλλιάνος Βρεττός, Μακρίδης, Κομεσίδης, Φουκαράκης, Μπολάκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Φαζός.

Εργοτέλης-Γιούχτας 1-0: Το γκολ του Λυδάκη στο 30’ έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη
Εργοτέλης: Bασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Δημήτρης, Πολυχρονάκης, Σηφάκης, Τσοκάνι, Βογιατζής, Λυδάκης, Γαρεφαλάκης, Κοιλιάρας Δ., Καϊμακαμουδης
Γιούχτας: Mουζούρης, Νικηφόρος, Κασσωτάκης, Σελινωτάκης, Λουμπάκης, Ρωμανάκης, Χαρμπής, Καστελιανάκης, Πρικάκης, Μπέρκης, Μανουσακης

πηγή: ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics