Breaking News
02 Μαρτίου 2017

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που ήδη βρίσκονταν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προκρίθηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και συνδυασμό με το 0-0 του «Καραϊσκάκης» πήρε το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Ατρόμητος με την έναρξη του δευτέρου μέρους πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντάουντα με γκολ που ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει, όμως η... χρυσή αλλαγή του Μπέντο, ο Κώστας Φορτούνης άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.

Ήταν εκείνος που εκτέλεσε το φάουκλ στο 63' για να πιάσει την κεφαλιά ο Ρομαό και να ισοφαρίσει, ενώ από το δικό του κεφάλι στο 71' η μπάλα κατέληξε και πάλι στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε το γκολ από το ξεκίνημα, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 8' το σουτ του Ελιουνούσι εξουδετερώθηκε από τον Γκορμπούνοφ και στο 24' ο Ανσαριφάρντ ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου ήταν σε ετοιμότητα. Σε όλο αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι διατήρησαν έναν παθητικό ρόλο, δίνοντας προσοχή στην άμυνα και δεν ήταν απειλητικοί.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα, έφτασαν στο γκολ. Ο Κιβρακίδης έφυγε από δεξιά εμφανέσταστα από θέση οφ-σάιντ, γύρισε προς την περιοχή και ο επερχόμενος Ντάουντα από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Μπέντο αναγκάστηκε να περάσει στο παιχνίδι τον Φορτούνη κι αυτός με μια ασίστ κι ένα γκολ γύρισε το ματς. Στο 63' εκτέλεσε φάουλ και ο Ρομαό με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ το 71' και σε σέντρα του Ντε Λα Μπέγια, με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 83' ο Ντα Κόστα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και θα χάσει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΓΚΟΛ: 46' Ντάουντα - 63' Ρομαό, 71' Φορτούνης

ΔΟΚΑΡΙ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 62' Πλατέλλας, 69' Λε Ταλέκ, 90+2' Λαζαρίδης - 26' Ντα Κόστα, 38' Ρομαό, 60' Ανδρούτσος, 89' Φορτούνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 83' Ντα Κόστα (2η κιτρ.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ουμπίδες (88' Λαζαρίδης), Λημνιός (81' Ντιγκινί), Πλατέλλας, Τόνσο, Ντάουντα (56' Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος (80' Ρέτσος), Μανθάτης (85' Νικολάου), Σεμπά, Ελιουνούσι (56' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ.

sentragoal.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics